GOTT NYTT 2009!

Jag önskar alla mina läsare
Ett
riktigt
gott
nytt
år!

Jag ser fram emot detta nya år! Jag har en känsla av att detta kommer att bli ett bra och fint år! =)

Provmjölkning och 203 är Döende....

Kära lilla 203 är döende! =(
Hon har inte gått på hela dagen och hon är iskall! =(
Har sprungit med vatten till henne! flera flera flera hinkar. Och ensilage har hon fått.


Gott med vatten! =)

Hoppas hon lever imorrn när jag kommer. Men samtidigt inte... vill inte att hon ska lida. Man blir fylld med vemod... Man sitter på knä hos henne och kliar och pratar. Säger små vänliga ord i örat på henne. Hjärtat känns lite tungt.... suck... Men så är ju livets gång...
Lika jobbigt varje gång en av tjejerna blir dåliga... Vi är ju ett team! Vi klarar oss inte utan dom och dom klarar sig inte utan oss.Vi hade provmjölkning idag.


Lilla "provkoppen"En ko har blivit klämd eller nåt på ena juversidan. så hon mjölkar blod just nu på en spene. Så vi mjölkar en spene i spann och tre till tanken.
Ser lite kul ut med två maskiner på en ko =)


Vet inte om det syns så bra... Men ni som kan detta med mjöklning kanske ser att det är två maskiner. En går till tanken och en går till spann.


Idag på förmiddan så tog jag en tripp ner till "byn". handla lite och åkte förbi P på macken! =) Lika trevligt som vanligt! =)
Jag såg bensinpriset och blev helt häpen! Jag tankade så mycket jag bara fick i!
Tog tillochmed kort på det! FATTA VAD BILLIGT!!! =) =) =) =) =)9,55 =)
oups, jag fastnade på bild jag med...... mohahahaMycket bilder blev det idag. Men det är ju efterfrågan så hoppas ni blir glada nu =) hihi
Blir tyst här nu i några dagar...
Åker bort imorrn efter jobbet, kommer inte hem förrens på nyårsdagens kväll... så vi får se när jag skriver igen. Blir mycket nu framöver. Men ska försöka skriva lite.

Smått o gott

Denna helg har varit skön!
Har varit för mig själv och fixat och donat =)
Följde med Pyssling till Marieberg på rean. Lika kul som alltid när man träffar henne! Hon är grym! =)


Syssling Pyssling!!

Jag hittade ett par skit snygga stövlar! det var halva priset på dom , så dom följde med hem med ett rent samvete! =)


Blir snyggt till både jeans och klänning/kjol.På lördag kväll så blev man meddragen på dans. Jag hade inga förväntningar alls. Kindbergs spelade, och jag har för  mig att dom inte är så jätte hippt...
Men fasen så duktiga dom va! vilket ÖS! =)
Och vad mycket kul folk man träffade på! =) Och som vanligt så hann man inte dansa med ens hälften....  =( Men men den 3 januari blir det en ny chans!

Träffade Linda! Fick en liten påse med lite smått i . och det var KOR!! en skit fin kotavla som hon har suttit och broderat!! TACK TACK TACK gummz!!! ÅÅÅ så snällt!! =)


Jag och Linda tidigt i höstas!
Vi ses för sällan... Vi provade att foxxa och shiit vad det gick bra! =) hihi ser fram emot den 3 januari! =)

Jag höll på att slå i backen i första dansen. Jag tyckte att jag såg någon som jag kände igen... skit F!!! VA!!?? är det han... hmm... spana spana spana..... JAA visst fan är det Skit F!!! KUL!! =) Han och sambon var där! Vi talade en del i pausen =) Synd att dom gick tidigt. Hann inte få en dans med han. Men men det kommer fler gånger! =)

Kul att se att dom kommer ut lite ibland! =)Idag har jag småpulat hela dagen. Städat lite, diskat och tvättat... Skönt att bara småfixa. Och haft AS hög  musik! =) det är tjusningen med att slippa grannar! Man kan ha volymen på MAX! =) Underbart! =)

Nepp nu har jag inte tid att sitta här längre. Det knackade på dörren! =) hihi ;) :P
ha en trevlig kväll! För det ska jag ha! =)

Bloggerfy Splinx