Tack...

Tack till alla ni som har skrivit till mig, som har ringt och smsat mig!
Tack för era fina ord!
Tack för er omtanke!

Ibland är ord överflödiga. Du kom bara hit... Jag blev sjukt förvånad, väldigt smickrad och glad. Jag kände hur jag rodnade... Du satt i soffan, jag låg på din mage, hörde ditt hjärta slå... Jag kunde inte kämpa emot mina tårar längre...
Tack till Dig... Mina tårar rann ner i ditt knä. Du sa inte ett ord... Bara höll om mig.... Smekte mig.... Jag kände trygghet. Kändes som inget kunde hända mig!

Jag försökte hålla kvar den känslan när jag kom till jobbet idag... Det gick sådär... När jag hade bytt om, så låste jag in mig på toan och grät en skvätt...

När jag kommer ner till min kassa, så grät jag en skvätt till.

Mina kollegor förstod att jag mådde skit.... Jag grät lite hur som.... Helt plötsligt så kom tårarna... Men jag orkade inte skämta bort dom...

Jag torkade dom och sa till kunderna att det är en jobbig dag. Dom flesta sa inte så mycket medan andra såg sura ut... Jag orkade inte bry mig!

Ju mer tiden gick ju bättre kändes det. Jag grejjade med blommor och hyllor. Lyfta, bära, och dona. Kändes bra att ha lite att göra...

Det var lite folk idag och det kändes skönt. Att verkligen kunna ha koll på vilka som kliver in.

Imorrn ska jag prata med säkerhetschefen... Ska bli intressant att se vad som kommer hända nu.... Jag vill bara att allt ska bli bra och jag vill veta vad som händer om han kommer tillbaka!


TACK till er!
Hot igen!

Igår hände det igen!

Jag såg honom komma in i butiken. Min puls ökade till max. Kändes som tröjan skulle gå sönder! Jag fick lite småpanik!

Jag glömde helt bort kön och slängde mig på telefonen! jag ringde en kollega och bad henne hålla koll på honom! Jag ville INTE vara ensam i kassan när han kom sen...

Jag försökte vara lugn och ta alla kunder.... Ville få bort hela kön helst... Men jag var så rädd. Mina händer skakade och svetten rann längst min rygg....


Helt plötsligt står han framför mig. Han vill köpa jord. Jag darrar och säger att han får hämta jorden först, sen betala. Han blir arg. Jag försöker tala tydligt och berättar att han måste hämta jorden först sen betala!

han börjar skrika, svära och hota igen!

Jag tvekar inte en sekund! Jag slänger mig på telefonen och ringer till Jouren! Hon som hade jouren kommer och försöker hjälpa mig!

Jag berättar att det är samma man som hotade mig den 2/5!  http://dansantakossan.blogg.se/2011/may/skottsakervast.html


Han fortsätter och säger fruktansvärda saker! Att jag ska ha stryk, att jag ska dra åt helvete, att jag är en jävla fitta osv osv. Jag pallade inte att vara kvar.

Jag gick mot fikarummet. Men när jag kommer till färgavdelningen så spricker det! Tårarna rinner och jag kan knappt gå... Jag skakar så otroligt, men tar mig till dörren och upp för trappen. Då möter jag en kollega som hjälper mig till en soffa.

Chefen kommer och vi pratar en bra stund om detta! Han har pratat med kunden... Men kunden bad inte om ursäkt!

Jag sitter kvar efteråt, och efter en stund så reser jag mig för att gå ner igen. Men jag mådde så illa! Jag skakar fortfarande. Jag ville kräkas. Jag kan inte vara kvar. Jag byter om, och ringer till polisen. Jag anmälde honom och ber en kollega att följa med mig ner.
Jag vågar inte gå igenom butiken ensam ifall han är kvar. Jag vill inte gå till bilen själv heller!

Det går sakta sakta hem... Orkar knappt gasa... Allt känns som en dimma.... Hela vägen kollade jag i backspegeln! Jag fick för mig att jag är förföljd....

Jag kommer hem och lägger mig i sängen. Jag somnar... SKÖNT!

PeA kom och väckte mig. Han hade med sig min prinsessa! PeA stannade ett tag, skönt att slippa vara ensam! När vi gick ut med Smilla på kvällen, så regnade det.  regnet slog mot ansiktet och det kändes skönt, befriande. Så fort jag såg billjus så fick jag panik!


Imorse när jag vaknade så kom allt tillbaka! Dom otäcka mörka ögonen, alla ord, alla hot.... Mina tårar började rinna! När jag gick ut med Smilla så tog jag på mig jacka med luva. Jag drog upp luvan så mycket som gick, ville dölja mig. Tänk om han är här och ska ha ihjäl mig!??


Jag ska iväg snart och jobba igen... Vill inte! Jag mår skit... Mår illa av bara tanken! Han har kommit 2 ggr redan! Vad kommer han göra nästa gång!??

Jag har iallafall gjort en anmälan nu och nästa gång han kommer så kommer jag ringa 112! Eller så säger jag upp mig! Jag klarar inte att gå igenom sånt här!

En del av er kanske undrar varför jag sriver detta här... Jo, för jag måste få ur mig detta! Det känns skönt att få skriva av sig! Och varför skulle jag inte kunna skriva om detta!?


Skruva skruva skruva

Det kokar i verkstan nu!

Två traktorer står uppallade och väntar på omvårdnad! Jag och PeA har varit där och hjälpt till lite....

Just nu håller vi alla tre på med ford majoren! Den ska bli som ny och på lördag är det dags att inviga henne i ånnaboda! Det börjar bli lite bråttom... ;)Krille svetsar!
PeA slipar...
Och slipar...
..och slipar!
Jag spacklade lite!självklart fick fåren lite kärlek också! =)


Målet är att ha klart ford majoren till lördag! Då är det Pulling i Ånnaboda! :)Bloggerfy Splinx