TRÖTT!

Nu har vi kämpat hela denna dag i Pingelbo. Packat, packat om, slängt, tvättat, städat och putsat lite fönster!
Imorrn tar vi det sista!
Och om dom inte godkänner våran städning så bryter jag ihop!

Ikväll blev det pizza till melodifestivalen! myyys! =)

Jag är sjukligt trött! och riktigt trött på att packa och packa upp. Springa upp och ner i trappor och städa om vartannat! Har just kommit på att jag behöver en dammsugare, kökslampa och en liten liten taklampa till "lill-hallen". har två hallar....
kanske en inflyttningspresent?? hehe

Syssling Pyssling pratar med sin kille. Hon har ockuperat mitt sovrum... Hon har säkert suttit där en timme snart.... Mina tankar vandrar till Dig.... suck....
Men men.... vad kan jag göra??
Nä, jag får sluta tänka på det och försöka vara glad! Så länge jag har nåt annat att göra så går det bra. Inga tårar eller ledsna miner.
Det blir värre frammåt natten.... Nätterna blir så långa!
Men varför går det inte att få tag på Dig!!??
Har det hänt Dig nåt?? Blir orolig ska du veta!


Syssling Pyssling och jag har kommit fram till att det nog blir en inflyttningsfest med singstar! =) Så dom som inte vågar ställa upp i sång får inte komma! =) MOHAHAHA!
När den blir?? Hum... det vet vi inte.....

nä... nu vet i fan vad det blir... Dusch, eller soffan.... aja, ska tjata lite med Pyssling nu, hon är klar med killen... han har visst blivit lite svartis... det kan faktiskt vara lite mysigt när en kille är lite lagom svartis...
Min lilla pojke blir bra svartis ibland! kan det bero på att han har svart svans?? vem vet... här har ni honom iallafall!:


Min lilla underbara pojk! =)

Första natten avklarad!

God morgon på er!
Då har man sovit första natten här... kom i säng runt två tiden i natt. har packat upp alla kartonger och byggt en byrå av kartonger. Det får funka tills jag köper mig en.

Det var lite jobbigt att stå nyvaken och dra upp persiennerna och se folk stå och glo! HUR ska jag vänja mig vid detta??

Syssling Pyssling är här och hjälper till! =) Underbart! =) Vi har alltid så kul! =)

Så idag blir det en tripp till Pingelbo och ska köra väg möbler som jag inte ska ha. Eller rättare sagt, dom får inte plats! Jag måste hinna ner till peter också! Fan, klockan är redan 10.30! undrar om jag hinner?? MÅSTE hinna!

Bäst jag hoppar till köket och käkar lite frukost!

Hörs kanske senare ikväll!

Imorrn kommer Tess!!!!!!!!!! =) =)

Hej svejs!

Lars ErikssonNågon som minns denna kille???
Han var med i idol!
Detta är hans egna låt! Den är så sjukt bra! =)
jag längtar tills han skiva kommer!
Bloggerfy Splinx