Tisdag 29/9-09

Idag kommer Elin! =) Vi gick i samma klass på gymnasiet! Vi har inte setts på jätte länge!!
Så det ska bli grymt kul! =)

undrar vad vi kommer hitta på... hum... ;) haha det blir säkert nåt tok!

nu ska jag springa till tvättstugan, sen duscha och städa lite.

Sen ikväll blir det dans dans dans!! =) =) weeeehooo! =) =)

Uppvisning den 16 oktober!

Träningen igår gick skit bra! Jag tog ett stort steg frammåt!
Jag kom på en del grejjor och jag fick in det i dansen! Det känns så skönt då man känner att det sitter. Och man blir så glad och stolt när man upptäcker att man utvecklas! =)

Fick dansa lite Palle! Shiit! Han är verkligen as duktig! Jag älskar hans förning. Den är hård  men samtidigt mjuk och tydlig! 

Den 16 oktober är det uppvisning i Hagaskolan i Örebro. Jag och Jonas ska köra! =) Fan, vad kul det ska bli! Jag får en sån jädra kick att dansa för andra. Denna nervositet, pressen och alla blickar. Det är så sällan det händer och det är kul att få visa vad man hela tiden nöter med... ;)

Jag och Jonas ska träna ikväll! =) Det ska bli kul! Kanske kommer vi att börja parträna/tävlingsträna nästa termin! Skulle vara vansinnigt kul! =)
Vi har riktigt kul på golvet! Han sänker mig lite och jag lyfter han.

Längtar tills i kväll! För då får vi träna ifred. på kursen så byter man ju partner hela tiden. Men ikväll är det bara jag och Jonas på ett dansgolv med skön musik!
Mina dansnerver sprätter redan! =)

Måndag 28/9-09

Har precis kommit hem från arbetsförmedlingen. Har suttit på ett "bas-info" möte...

jag frågar mig fortfarande varför jag gick dit... Fick inte svar på mina frågor och blev bara avfärdad hela tiden. Jag fick mig även en rejäl utskällning!!

Herreguuud!! Jag vill inte gå dit mer! Men jag måste väl.. suck.

Jag gick hem med tårar i ögonen av ilska! Ingen lyssnar ju på mig! Ingen kan tala om för mig vad jag kan göra för att få min situation att bli bättre.
Dom skickar bara en vidare för att slippa ta tag i problemet!

Jag blir så fruktansvärt arg och ledsen!Har en fruktansvärd huvudvräk. Så jag ska nog lägga mig i sängen en stund och läsa lite...


Bloggerfy Splinx