Smärtan från helvetet som ingen kan förklara!

Att komma hem från jobbet är en befrielse. Kroppen slappnar av och smärtan sköljer som en våg över mig. Jag ligger på hallgolvet och låter tårarna sakta komma. Jag behöver inte bry mig längre, den där fasaden kan falla. Jag ser en droppe på  min nästipp som bara väntar på nästa droppe, så att de kan lämna mig och landa på golvet. En liten pöl bildas. 
Kramperna kommer och går som stötar och det känns som jag ska svimma. Men det gör jag inte. Smärtan håller mig vaken. Se till att jag ska känna varenda stöt som går i kroppen. 
 
Jag har haft fullt upp med att kunna gå idag. Trappor är värst och skratten. Jag har hållt mig på mitt kontor och läst mycket. På mina lektioner har jag bitit ihop och satt på mitt leende. 
Jag är en duktig skådespelare, det måste jag vara. 
 
Jag ringde läkaren igår, och idag. Dom kan inte göra mer säger dom. Dom hittar inga fel på mig. Alla prover visar fina värden. Men varför har jag då så ont? 
Dom vet inte. 
Jag vände mig till ett annat ställe idag. Jag ringde försent fick jag till svar. Jag skulle återkomma imorrn vid 7-tiden. 
 
 
Jag vänder mig bara till sjukvården när jag verkligen behöver. Jag är nästan halvdöd om jag ska uppsöka akuten. Jag har haft ont i cirka 5 veckor nu. Nu är det så illa att jag knappt kan hålla fasaden uppe längre! Jag måste få hjälp! 
Jag kan inte komma hem för att falla ihop i en hög på golvet och ligga där i 3 timmar för att sedan ta mig till sängen och kvida 3 timmar till, innan sömnen tar mig. Det ska nog tilläggas att jag varit hos läkaren två gånger och fått två penicilinkurer utan att det blivit bättre. 
 
Detta är galet ohållbart. Men jag vill jobba. Jag orkar inte sitta hemma. Jag var hemma i tisdags. Rastlösheten blev snabbt ett faktum och dum som jag är så kände jag mig bättre så jag gick och simmade! 
Det fick jag ju betala tillbaka dyrt när jag kom hem. 
 
Vad är det för fel på mig? Var är mitt konsekvenstänk? Är jag en tonåring eller? Herrejisses! Jag är nog för envis för mitt eget bästa! 
 
Men imorrn ska jag verkligen ringa och se om jag kan få hjälp. Jag börjar bli rädd. Då skenar mina tankar så in i baljan långt bort! Usch, alla möjliga konstiga saker ploppar upp i min hjärna och jag får panik! 
 
Mina eftermiddagar spenderas just nu i böckernas värld. Jag har läst ut min bok på svenska så nu har jag riktat in mig på engelska böcker. Jag måste verkligen börja utvecklas i engelska! Min grammatik är avskyvärd och min stavning ska vi inte prata om! 
När jag pratar som blir det ju svengelska eftersom jag tänker på svenska och översätter rakt av! Jisses amalia! Dags för en utmaning! Jag har två böcker som jag ska plöja igenom. En är litteratur som eleverna läser och en hittade jag på bibblan på jobbet. 
Problemet är att det tar sån tid att läsa på engelska. Jag läser redan långsamt och på engelska tar det sådan tid! Men men, tålamod tålamod! jag vill utvecklas, då gäller det att ge sig fan på på detta! Så inga mer svenska böcker förrens jag klarat mig igenom iallafall EN engelsk bok! 
 
 
 
 
 
 

Vattenkokare

Som mina vänner vet så äger jag ingen vattenkokare. 
Jag har inte köpt någon just pga att jag vill ha en RÖD! 
 
Jag har sett några stycken men inte köpt någon. Så just nu kokar jag mitt tevatten på spisen. 
 
Idag fick jag en länk från Lydi. JAG DOG!!!!! 
SATAN!!!! Jag har hittat min vattenkokare!!!! Så otroligt hopplöst snygg och givetvis alldeles dyr!!! 
 
 
 
Gud, jag är förälskad! Den har ju tillochmed lite retro i sig!! 
Påminner lite om min älskade farmors gamla kaffekokare hon hade på spisen. Ni vet en sån där som visslar när det är klart =) 
 
Denna skulle göra sig perfekt i mitt lilla kök! =) 
 
 
 

Brandövning och HLR

Idag hade våra elver studiedag och vi i personalen hade utbildning i brand och första hjälpen. 
 
Morgonen startade med brandövning. Vi satt i ett par timmar och gick igenom teori. När brandmannen tog av sig jackan så dog alla tjejer i rummet. Tajtare piké tröja får man ju leta efter! Samma sak med rumpan! Satan!! Detta ligger nog i kvinnans natur, att när en brandman kommer in i rummet så halvdör vi flickor. Vi fnittrar och tappar fokus från vår uppgift :P 
 
Efter teorin så gick vi ut och fick släcka bränder. 
 
Vi fick släcka brinnande docka med brandfilt. 
 
 
 
Även prova att släcka med brandsläckare. 
 
 
 
 
 
 
Rökigt värre! 
 
Efter lunch så fick vi HLR-utbildning. Jag glömde ta kort då. Det var nyttigt och riktigt jobbigt. Inte trodde jag att det var så tufft att ge hjärtmassage! Man får ju ta i för kung och fosterland! Jag hoppas verkligen att jag inte kommer behöva göra detta på riktigt någon gång! 
 
Det var en intressant dag med många nya lärdomar! 
 
Imorrn kör vi på som vanligt igen. Lektioner och elever. Fyra veckor kvar sen är det jullov. Jag vet inte än om jag får förlägning. Om jag inte får det så är jag utan jobb efter jul! =( 
Jag trivs så bra och jag vill verkligen inte sluta! 
Jag hoppas att mitt vikariat blir förlägnt! =) 
 
 
 
 
Bloggerfy Splinx