Nytt och fräscht

I lördags var jag hos frissan. Sist jag klippte mig hos en frisör så blev jag så sjukt missnöjd. Då bodde jag i Nyköping. Efter det så bestämde jag mig för att bara gå till min favorit frisör i Örebro. När jag flyttade tillbaka hit, så var jag pank och hade precis fått ny lägenhet och nytt arbete. Min grannes tjej klippte mig en gång hemma i köket. 
Då såg det lite bättre ut iallafall. 

Men nu så har jag äntligen fått tummen ur röven och beställt tid. Så i lördags var jag där. Hon är så rolig min frisör. Vet hur jag tänker och resultatet blir så grymt mycket bättre än vad jag själv tror! Har saknat henne mycket! 


Här har ni en förebild: 

Då hade jag allt långt. Lite uppklippt men det mesta hängde bara. Det var svårt att få till volym i det, då det är otroligt tjockt och tungt. 
 
 
Vi började med att slinga håret. På med den sexiga mössan coh börja pilla hår. 
 
 
Sen i med färg och sen var det bara till att vänta. 
 
Saxen åkte fram och klippandet började. Det blev lugg och uppklipp. 
Det läskigaste var när luggen skulle av. Så otroligt långt hår försvann i ett nafs. 
Men jag måste säga att jag blev nöjd! Jag kände inte ens igen mig själv! 
 
 
 
 
 
 
Blond och lugg. 
Vad tycler ni? Hiss eller Diss? 
Jag gillar det! =) 
 
 
 

Kan jag ens simma?

Igår efter jobbet så blev det ett pass i bassägen. 
Efter 1000m så blev det lite styrka och sen blev det lite prat med en badvakt. Jag frågade efter vikter att ha på fötter och handleder. 
Det slutade med att vi pratade teknik. Så hopp i poolen igen med frigolitplatta och sen träna teknik. Nöta nöta nöta! 
Jisses vad mycket jag har att lära. 
Kan jag ens simma!? 
 
 
 
Nu har jag en hel del att träna på. Så nu måste fokus flyttas till teknik ett tag. Får börja varje pass med teknik sen varva lite. 
Vill ju fortfarande få resultat så måste träna explosivt också. 
 
Jag tänkte springa idag men nu är snön tillbaka, så jag får vänta lite. Vill börja springa! Snart är det dags för Vårruset! Jag vill slå min tid från 2013. 
Tyvärr missade jag förra årets race. 
 
 
 
 
Det börjar synas på min kropp att jag har börjat träna hårdare. Jag har gått ner i vikt. Mina muskler börjar synas, och min mage börjar bli redo för beach 2015! Hahaha! 
Mina lår älskar min cykling till och från jobbet varje dag. Dom börjar bli tränade och svarvade. Jag cyklar alltid den jobbigsate vägen till och från jobbet. Lite längre, lite jobbigare, men det kommer ge ett resultat! :) 
 
Let´s do this! 
 

Tuffa tag!

Idag var det tuffa tag i bassängen. Jag krossade allt! Jag mossade vattnet och jag körde stenhårt! 1km stenhårt! Intervaller och styrka! Vattnet yrde och jag kände mig hänsynslös. 
 
Mjölksyran pumpade och jag körde plankan efteråt. Det var en utmaning kan jag säga. Det var super tufft att planka med mjölksyra! Jag skakade och de sista sekunderna både dreglade och skrek jag! Hahaha! MEN, jag klarade mitt mål!! Jag är stolt! 
Jag körde armhävningar och lite olika magövningar. Jag höll knappt på att kunna resa mig upp! 
 
 
Stretch i bastun och sen cykla 1.2km hem. Jag var lagom mör när jag kom hem kan jag säga. 
 
Nu gäller det att ligga i. Snart dags för beach 2015 ju! Hahaha! 
 
 
 
Bloggerfy Splinx