Torsdag 30/6-11

Jag hatar verkligen mitt internet! Jag hade skrivit massor och så lägger anslutningen av! Suck... Dags att byta till ADSL tror jag... Detta funkar inte längre! Nätet stängs ner hela jävla tiden! Flera gånger om dagen, och speciellt när jag har bloggat.... blää...

Dagen idag har varit kanon! Den spenderades på stan och på Marieberg... Jag ville hem till solen. Men eftersom min bikini gick sönder igår så var jag tvungen att hitta en ny... Men efter några timmar så gav jag upp!

Men jag hade ett underbart sällskap! Av underbara Ida! Vi har inte träffats på en evighet! tror det var på Baggerud på lagårdsbacken sist.. Måste ha varit 2009 eller nåt....

Vi hade grymt kul och hon hängde med hem och spanade in hur jag bodde. Och så hälsade hon på Smilla! Hon har inte träffat henne än!

Hon skulle åka hem vid 20-tiden. Hon ville hinna pussa lite på pojkvännen innan han stack till jobbet... Men hon kom inte härifrån förrens 21.30.. Då var han redan på jobbet... haha! Känns så typiskt oss på nåt sätt.. haha!

Nästa vecka så blir det förmodligen grillkväll hos henne! Kommer bli kanon trevligt! =)

Och inga bilder blev det idag... Jag är för dålig... Måste försöka komma ihåg att ta lite!


Hörrni! har ni nån bra idé om bikini!?? Måste hitta en ny omgående!
Onsdag 29/6-11

Igår var jag i stan och grejjade lite...

Åt en god lunch med en god vän och led lite av värmen! Fy attan vad varmt det blir mellan husen i stan! Att folk orkar!!

När jag skulle åka hem så var ratten tokvarm! Så jag fick ta på mig arbetshandskarna! Jag tror det måste ha sett jätte jätte kul ut! =)
Det var skönt att komma hem igen!

Då tog jag och Smilla en prommis till grannen. När vi kom fram så fick hon bada i vattenslangen. Det gillades INTE! Fy vad hon ville därifrån!
Hur ska jag få henne att gilla vatten!?

Sen blev det lite jordgubbar och glass! Gott och mysigt! =) Det var riktigt trevligt! har saknat mina underbara grannar... Måste gå till dom lite oftare tror jag!
jag hade med mig en annanas och lite blommor, det uppskattades! =)sommar, sommar sommar!! =)


När jag dukar av bordet på kvällen så känner jag hur någonting går sönder i min bikini! Vad fasen då.. Jag känner med handen på ryggen och får spännet i handen....
MEEEEN dåååå!!!
fan vad jobbigt!!
Som tur var hade jag med mig linnet! Jag som tänkte lämna det hemma i värmen!
Folket skrattade lite, och jag skämdes... Men sen gick det över. Jag har ju kännt dom i massa år, så vad gör det igentligen!??
Vi skrattade åt det och nu är det glömmt... Hoppas jag... ;)Mekonomen rea!

Har nyss kommit hem från Mekonomen rea!

Jag blev iväg skickad för herren som skulle ha grejjer var tvungen att sussa... Han ska upp kl 2 inatt och jobba!

Mellan kl 22-23 ikväll hade dom 25% rabatt på ALLT i butiken, även reservdelar! Så jag och Smilla åkte in och kika lite...

och jissses vad folk det var! Kön var mega lång... Stod nästan en timma i kön!

Men jag hade min lilla lapp med allt som skulle inhandlas, så det gick snabbt och smärtfritt.

Jag hittade en söt liten grej till min pärla också!


HUR kan man motstå denna!?? ;)
Så underbart söööt!
Passar perfekt i backspegeln tillsammans med mina kor och schackrutiga granar!

Blev lite bilschampo också. 

Nu blir det sängen. Imorrn blir det upp tidigt! Ska in till stan och träffa en journalist.... Vi får se vart det slutar....

Natti natti


Bloggerfy Splinx