Stalker - Kepler

Jag har nu läst ut Keplers nya bok Stalker! 
 
Vilken bladvändare! Den är brutal, naken, blodig, detaljrik! Vissa delar är bara äckliga! När jag kommit en bit så tordes jag inte läsa den i mörker längre. Den sätter sig i huvudet. Man slängs mellan hopp och förtvivlan och man låser dörren. 
 
 
Jag trodde att denna bok skulle bli seg och halvjobbig eftersom den är på 600 sidor! Men icke då! Dom där 600 sidorna svischar förbi och sen sitter man där med skägget i brevlådan och undrar vad det var som hände egentligen! 
 
Historien går snabbt. Man kastas in i tumult och kaos. Lagom när man tror att man har kontroll så kastas man vidare. Ingen kontroll alls. 
Det är bara att luta sig tillbaka och följa med. Att tro att man kan gissa sig fram är ingen mening. Att läsa mellan raderna funkar inte heller! 
 
 
Om du är känslig för brutalitet, blod, och vidirga saker så bör du inte läsa denna. 
 
Jag hoppas att denna inte blir film. Ingen kommer ju våga se den! haha! 
 
Jag har lånat ut denna till en kollega nu, hon har kommit en liten liten bit i boken och hon vet inte om hon kommer palla att läsa hela. Jag hoppas hon pallar, för den är bra! 
 
En riktig skräckhistoria! 
 Denna är bland det äckligaste jag läst! 

Det krävs en Emelie till allt.....

OJ! Long time ago I was here! 

Min dans har tagit mycket tid. När jag inte dansar så springer jag! Måste få upp kondisen och stärka mina bålmuskler! Min hållning är ju katastofal på dansgolvet! 

 

Igår var jag på Ica Maxi. Jag hade lurarna i öronen full med hård rockabilly. Utan att tänka eller vara medveten om vad jag gör så blir det någon "cool" musikanpassnings grej och vips välter jag korgen... Jag skäms lite och plockar upp allt. Sen händer detta en gång till, och en gång till....Till slut så garvar jag bara och funderar på om jag skulle ta och stänga av musiken. Fast näääää! Jag älskar ju musiken! Om folk har problem så får dom väl säga till! Hahaha! Jag har upptäckt ett par nya band som lirar hårdare rockabilly och jag gillar det skrapt! Energipåfyllande och motivationen kommer till max!
Så ja, jag antar att många på Ica Maxi hade otroligt kul åt mig igår! Haha! Men vad gör det om hundra år? Bra att folk kan skratta, det har vi för lite av i vårt samhälle idag. 

 

Ikväll var jag ute på en löpsväng. Jag värmde upp med 1 km rask prommenad. Sen sprang jag 5 km. Högre BPM-tempo, mer styrka och hårade intervaller i backarna. Jisses vad jag orkar mer! Det är kul när det märks att jag pallar mer och kan pressa mig mer. Problemet är ju att jag pressar mig så otroligt hårt då! Så när jag kom hem så vinglar jag lite och min granne ville hjälpa mig att dra ut musklerna. Jag lägger mig ner och han drar i mina lår. Vilken smärta, vilken befrielse. När jag sen lägger mig på rygg och han drar ut baksidan så vrålar jag rätt ut! SMÄRTA!!! Fy!! Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta! 

Grannen hjälper mig med olika övningar och kallar mig galen som är ute och ränner. Jag vrålar som en gris på vissa övningar men känner samtidigt befrielsen komma. Smärtan släpper och jag känner mig 14 cm längre! =) 

Det som jag inte har lagt märke till är att fler och fler kommer ut och undrar vad som händer. Många trodde det var bråk. att jag blev nedslagen. 
Grannen garvar och säger att han hjälper mig få ut mina muskler! Hahaha! 
Jisses, vad är det med folk idag?? Tror alltid det värsta om allt?? Inte tänkte väl jag på att jag är omgiven av grannar dom hör och ser allt. Jag hade ju ont! 

 

Hur kommer det sig att jag alltid hamnar i lustiga situationer??! Alltid jag!? jaja, det krävs väl en Emelie till det :P 

Pinsamma situationer är jag proffs på att hamna i.... 

Nu blir det käk! Jag håller på att avlida! 

 

 

Drömmen blir verklighet!

Ja, vad ska jag säga!? 
 
jag antar att det är officiellt nu. Jag träffade min gamla tränare från Köping i Lördags och han gratulerade mig och jag såg ut som en fågelholk! HUR kunde han veta? Ryktena har verkligen spridits! Hahaha! 
 
Jag ska börja tävlingsdansa igen!!!!! 
 
 
 
Jag kan knappt fatta det!! VAD HÄNDE!??? 
 
Jag fick ett samtal från min tränare och han sa att han hade en kille till mig om jag var sugen på att börja igen. Jag har inte tränat för dom på flera flera år!! Att dom ens mindes mig!!?
När jag fick höra VEM jag skulle dansa med så slog jag nästan omkull! Detta kan ju bara bli hur bra som helst! Vi gillar samma stil och har båda höga krav på oss själva. Höga mål och älskar att jobba och kämpa! 
Jag åkte såklart till studion och provdansade. Efter första träningen tillsammans så kändes det så galet självklart och naturligt. Vaddå OM vi ska börja träna tillsammans? Frågan var snarare NÄR vi skulle träna igen!
 
Vi har redan på bara några dagar dansat flera flera timmar! Så underbart kul!! Vilken glädje! Har blåsor under fötterna. Mina muskler värker, lår, vader, rygg, armar. ALLT värker! 
Jag måste träna mer styrka! Mer kondis! Hårdare pass i bassängen! 
Jag är verkligen hög just nu! Så otroligt glad!! 
 
Äntligen få jobba mot min dröm. Nu delas den drömmen med min danspartner. Ett SM! Få uppleva ett SM! Fatta det! Få dansa för 5000 åskådare, direktsändning, domare, press, nerver, svett och GLÄDJE!! 
 
Jag har knappt sovit sen detta beslut! Jag har ett sånt adrenalinpåslag! Jag trodde inte detta ens var möjligt alls längre. Jag hade gett upp och lagt dansskorna långt in i garderoben! Inser nu att jag snart kommer behöva köpa ett par nya! HAHA!! Hur komiskt är inte det!? 
 
 
Samtidigt snurrar tankarna i huvudet om jag har tagit mig vatten över huvudet.... Kommer jag palla? Kommer mitt knä att hålla? Tänk om det händer samma sak som sist? Huggen i ryggen på mållinjen? Stampad och spottad på. Inte värd ett skit! Efter flera flera månader av blod, svett, tårar, skratt, osämja, nötande, otroligt många timmars träning. Den smärtan. Den besvikelsen! Det går fan inte att beskriva! Vi var så sjukt nära vårt mål!  Det var så jävla hemskt!! Ja, det var länge sen nu. Men ändå...
Men min magkänsa säger mig att min nya danspartner har ett stort hjärta. Han ger intryck av det iallafall ;) Vi har funnit varann på en helt annan nivå, så detta kommer bli så sjukt bra! 
Visst är jag glad, men jag törs kanske inte riktigt ta in det ordentligt än... 
 
 
Men va melakoniskt detta inlägg vart nudå! 
Jag är vansinnigt glad och otroligt tacksam att mina tränare mindes och tänkte på mig! Nu ska jag dansa, träna och framför allt njuta! 
 
Vi kommer bli så jäkla bra! Huvudsaken är att ha kul på golvet och det har vi verkligen! =) 
 
 
 
Bloggerfy Splinx